Korting bij gezamenlijke inkoop

Wilt u van onze aantrekkelijke korting profiteren? En heeft u familieleden, buren, vrienden of kennissen die ook graag Garant Zaden willen bestellen? Dan loont het zeker de moeite om dit op een gezamenlijke manier te doen. De persoon die deze inkoop gaat regelen, krijgt van ons het benodigde aantal zaadgidsen toegestuurd. Vervolgens deelt men de zaadgidsen onder de deelnemers uit.

Stuur de ingevulde bestellijsten gezamenlijk in een envelop (door ons geleverd) naar ons toe, en wij zorgen dat elke deelnemer zijn/haar eigen bestelling in een mooi pakket bij de inkoper krijgt aangeleverd.

De inkoper krijgt een verzamelfactuur met alle bruto totaal bedragen van de betreffende deelnemers. Over het totale factuurbedrag wordt een bepaalde korting toegepast welke flink kan oplopen naar gelang het bestelde bedrag.

Doordat de tuinartikelen, meststoffen en beschermingsmiddelen ook in aanmerking komen voor dezelfde totaaltelling, (dit in tegenstelling tot andere zadenleveranciers) komt u bij ons snel op een hoge korting.

 

Informeer naar de mogelijkheden en bel ons op het nummer: 0514 571515.

We staan u graag te woord.