Jong en mals plukken

Stamsnijbonen zijn vroeger oogstbaar dan stoksnijbonen. Ze worden wekelijks en tijdens warm weer twee keer per week doorgeplukt. Zowel stok- als stamsnijbonen moeten in een jong stadium worden geplukt. Er wordt aangeraden om alle oogstbare peulen te plukken. Laat u deze hangen dan worden ze spoedig te oud en te hard, bovendien belemmeren ze de uitgroei van nieuwe (jonge) peulen. 

Stamsnijbonen

Toont 3 artikelen van de 3
Stamsnijbonen Admires 100 gr
Stamsnijbonen Admires 100 gr
Rijkdragende boon met rechte bonen. De peul van de Adm...
€ 1,60
In winkelwagen
Stamsnijbonen Admires 250 gr
Stamsnijbonen Admires 250 gr
Rijkdragende boon met rechte bonen. De peul van de Adm...
€ 2,95
In winkelwagen
Stamsnijbonen Nassau 100 gr
Stamsnijbonen Nassau 100 gr
Kaarsrecht, vliesloos en middelgroen van kleur. Uitera...
€ 2,45
In winkelwagen
Toont 3 artikelen van de 3 - Bekijk alle producten