Wij zijn in de bonen.....

In de droogbonen wel te verstaan! Droogbonen worden zo genoemd, omdat ze na de oogst eerst worden gedroogd voordat je ze opeet. Hierbij denken we aan bruine bonen, kievitsbonen en witte bonen. Droge bonen zijn bijna altijd stambonen, maar de Borlotto kievitsboon groeit de hoogte in en heeft dus een stok nodig. Alle bonen houden van warmte, zoek er dus een beschutte en volzonnige plek voor uit. Bij droogte voldoende water geven, zeker tijdens de bloei en de daarop volgende vruchtzetting. Vaak schoffelen om de grond open te houden.

Droogbonen

Toont 4 artikelen van de 4
Droogbonen Bruine N. Hollandse 100 gr
Droogbonen Bruine N. Hollandse 100 gr
De meest geteelde bruine boon. Zeer goed bewaarbaar. Z...
€ 1,45
In winkelwagen
Droogbonen Stamkievits 100 gr
Droogbonen Stamkievits 100 gr
Te gebruiken als kookboon. Ook heerlijk in de bonensoe...
€ 1,60
In winkelwagen
Droogbonen Stokkievits Borlotto 100 gr
Droogbonen Stokkievits Borlotto 100 gr
Stokboon. Te gebruiken als kookboon. Ook heerlijk in d...
€ 2,50
In winkelwagen
Droogbonen Witte krombek 100 gr
Droogbonen Witte krombek 100 gr
Meest geteelde witte kook-of soepboon. Zaaitijd en pla...
€ 1,60
In winkelwagen
Toont 4 artikelen van de 4 - Bekijk alle producten